LENA LAVÉN BILD OCH DESIGN

Västra Götalands län

Information

620812-XXXX är organisationsnummer för bolaget LENA LAVÉN BILD OCH DESIGN. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LENA LAVÉN BILD OCH DESIGN är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Härryda som är den kommunen som LENA LAVÉN BILD OCH DESIGN finns i.

LENA LAVÉN BILD OCH DESIGN har varit registrerat sedan 1989-09-06 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1989-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LENA LAVÉN BILD OCH DESIGN så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

LENA LAVÉN BILD OCH DESIGN är och det finns flera bolag i Härryda som också är .

Firmatecknare för LENA LAVÉN BILD OCH DESIGN är följande:

Vill ni komma i kontakt med LENA LAVÉN BILD OCH DESIGN så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bild- och klädproduktion, kläddesign, mönster- formgivning, styling och scenografi

Det finns olika personer som har en koppling med LENA LAVÉN BILD OCH DESIGN och det är LAVÉN, LENA BIRGITTA som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,