J:son Alltjänst i Hindås

Västra Götalands län

Information

621101-XXXX är organisationsnummer för verksamheten J:son Alltjänst i Hindås. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som J:son Alltjänst i Hindås är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Härryda som är den kommunen som J:son Alltjänst i Hindås finns i.

J:son Alltjänst i Hindås har varit registrerat sedan 2005-01-24 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-02-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för J:son Alltjänst i Hindås så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-02-03.

J:son Alltjänst i Hindås är och det finns flera verksamheter i Härryda som också är .

Firmatecknare för J:son Alltjänst i Hindås är följande:

Vill ni komma i kontakt med J:son Alltjänst i Hindås så kan ni göra det på telefon genom 070-8716299 eller genom brev på följande adress:

Ekonomisk redovisning och konsultation. Städtjänster och fastighetsunderhåll.

Det finns olika personer som har en koppling med J:son Alltjänst i Hindås och det är Johansson, Bengt Ola som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,