Mölnlycke mat och catering

Västra Götalands län

Information

631204-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Mölnlycke mat och catering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mölnlycke mat och catering är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Härryda som är den kommunen som Mölnlycke mat och catering finns i.

Mölnlycke mat och catering har varit registrerat sedan 2003-03-05 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Mölnlycke mat och catering så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Mölnlycke mat och catering är och det finns flera verksamheter i Härryda som också är .

Firmatecknare för Mölnlycke mat och catering är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mölnlycke mat och catering så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bedriva fest- och restaurangverksamhet samt bedriva catering till företag och privatpersoner.

Det finns olika personer som har en koppling med Mölnlycke mat och catering och det är Söderholm, Anders Allan som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,