KHB Design

Västra Götalands län

Information

I Härryda finns det ett Enskild firma som heter KHB Design. Det finns flera bolag som liknar KHB Design i Västra Götalands län. Härryda är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

KHB Design är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-10-30 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2004-01-29 så har KHB Design varit registrerat och sedan 2003-10-30 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är KHB Design och det finns fler bolag som är det i Härryda.

Vill man komma i kontakt med KHB Design så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med KHB Design så kan ni göra det på 070-9368738.

Design, försäljning och tillverkning av smycken och hantverk, legoproduktion samt egen produktion. Produktdesign av möbler, hushållsartiklar, inredning och verktyg. Skriva och ge ut böcker. Konstnärligt arbete, måla tavlor för utställning och försäljning. Utbildning och föredrag.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Hedelin Bergström, Ingrid Kristina som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

KHB Design har 640325-XXXX som sitt organisationsnummer.