Lindwall Organisationskonsult

Västra Götalands län

Information

650618-XXXX är organisationsnummer för företaget Lindwall Organisationskonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lindwall Organisationskonsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Härryda som är den kommunen som Lindwall Organisationskonsult finns i.

Lindwall Organisationskonsult har varit registrerat sedan 2003-12-10 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-12-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lindwall Organisationskonsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-01-08.

Lindwall Organisationskonsult är och det finns flera bolag i Härryda som också är .

Firmatecknare för Lindwall Organisationskonsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lindwall Organisationskonsult så kan ni göra det på telefon genom 031-886868 eller genom brev på följande adress:

Konsulttjänster inom organisationsutveckling och affärsutveckling.

Det finns olika personer som har en koppling med Lindwall Organisationskonsult och det är Lindwall, Sven Nils Peter som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,