Mias Skafferi

Västra Götalands län

Information

Mias Skafferi hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Härryda som är den kommunen där Mias Skafferi finns. I Härryda så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Mias Skafferi tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Mias Skafferi har haft sedan 2006-10-05. Mias Skafferi har funnits sedan och 2006-10-05 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Mias Skafferi så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-918830.

Härryda arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Mias Skafferi har idag 650625-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Mias Skafferi

Handel med grönsaker, hälsokost samt café.

I Mias Skafferi så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jönsson, Maria Elisabeth som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .