small arkitektur

Västra Götalands län

Information

650919-XXXX är organisationsnummer för företaget small arkitektur. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som small arkitektur är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Härryda som är den kommunen som small arkitektur finns i.

small arkitektur har varit registrerat sedan 2006-08-08 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för small arkitektur så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-01.

small arkitektur är och det finns flera bolag i Härryda som också är .

Firmatecknare för small arkitektur är följande:

Vill ni komma i kontakt med small arkitektur så kan ni göra det på telefon genom 031-3381189 eller genom brev på följande adress:

Arkitektritningar, ny-, om- och tillbyggnadsritningar, bygglovsritningar, inredningsritningar, färgsättningsförslag samt illustrationer och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med small arkitektur och det är Hvarfvén Schelin, Ulla Kristina som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,