Tengfjord Service o Entreprenad

Västra Götalands län

Information

Tengfjord Service o Entreprenad är ett bolag som finns i Härryda. I Tengfjord Service o Entreprenad finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tengfjord, Sven Martin Olof som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tengfjord Service o Entreprenad så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tengfjord Service o Entreprenad på telefon 031-513440.

Handel med verkstadsutrustning och rengöringsutrustning samt service och reparationer av dessa. i verksamheten ingår också diverse entreprenadarbeten.

Idag är Tengfjord Service o Entreprenad av bolagstypen Enskild firma.

Tengfjord Service o Entreprenad är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Härryda arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Tengfjord Service o Entreprenad innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-11-21 och Tengfjord Service o Entreprenad är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-11-21.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tengfjord Service o Entreprenad så är det följande:

Tengfjord Service o Entreprenad har 680325-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.