Osteopaten In Situ, Susanna Lansenfeldt

Västra Götalands län

Information

680730-XXXX är organisationsnummer för bolaget Osteopaten In Situ, Susanna Lansenfeldt. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Osteopaten In Situ, Susanna Lansenfeldt är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Härryda som är den kommunen som Osteopaten In Situ, Susanna Lansenfeldt finns i.

Osteopaten In Situ, Susanna Lansenfeldt har varit registrerat sedan 2002-06-11 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-03-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Osteopaten In Situ, Susanna Lansenfeldt så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-03-19.

Osteopaten In Situ, Susanna Lansenfeldt är och det finns flera bolag i Härryda som också är .

Firmatecknare för Osteopaten In Situ, Susanna Lansenfeldt är följande:

Vill ni komma i kontakt med Osteopaten In Situ, Susanna Lansenfeldt så kan ni göra det på telefon genom 070-9792596 eller genom brev på följande adress:

Osteopati jämte försäljning av natur- hälsoprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Osteopaten In Situ, Susanna Lansenfeldt och det är Lansenfeldt, Susanna Therese som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,