Månselyckan Måleri & Entreprenad

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Härryda och Månselyckan Måleri & Entreprenad är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Månselyckan Måleri & Entreprenad är ett av dem. Statusen för Månselyckan Måleri & Entreprenad är att Bolaget är aktivt.

Månselyckan Måleri & Entreprenad är ett Enskild firma och skapades 2000-06-29. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Härryda där företaget finns i jobbar för att företag som Månselyckan Måleri & Entreprenad ska trivas.

Månselyckan Måleri & Entreprenad är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-12. I Härryda så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Måleri och entreprenad såsom trädfällning, röjning av sly och träd, bortforsling av träd.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Månselyckan Måleri & Entreprenad är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-12.

Idag är Månselyckan Måleri & Entreprenad och det finns flera företag som är det idag i Härryda.

Vill man komma i kontakt med Månselyckan Måleri & Entreprenad så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-919497.

.

De som är på något sätt har med Månselyckan Måleri & Entreprenad är Gustafsson, Mats Conny som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Månselyckan Måleri & Entreprenad har 690824-XXXX som sitt organisationsnummer.