Van Den Bosch Service

Västra Götalands län

Information

I Härryda finns det ett Enskild firma som heter Van Den Bosch Service. Det finns flera bolag som liknar Van Den Bosch Service i Västra Götalands län. Härryda är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Van Den Bosch Service är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-01-25 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2003-06-03 så har Van Den Bosch Service varit registrerat och sedan 2007-01-25 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Van Den Bosch Service och det finns fler bolag som är det i Härryda.

Vill man komma i kontakt med Van Den Bosch Service så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Van Den Bosch Service så kan ni göra det på 076-8347600.

Personaluthyrning, rådgivning, konsultarbete samt praktiskt genomförande av jobb inom barer, restauranger, nattklubbar, festevenemang, industri (processindustri, tillverkningsindustri), samt kunder användare som har behov av elmekaisk hjälp samt privatpersoner. Import samt export av företrädesvis elinstallations material, elmoterer, kakel, VA-armaturer, VVS material, hemelektronik, byggmaterial (såsom tegel, trä och isolering), barmöbler, bartillbehör (såsom shakers, blenders, mixrar). barinteriör, snacks, tilltugg, musik, öl vin sprit, café restaurang möbler, café - restaurang interiör, café restaurang tilltugg, café restaurang drycker. Elmekanisk verksamhet såsom elinstallation, reparation av elanläggningar, underhåll av elanläggningar, projektering av elanläggningar vid ut eller nybyggnation, nyinstallation reparation underhåll av elmotorer, generatorer, pumpar, ventilation fläkar, hydralik, kraftförsörjning, automatik, processmaskiner, nätverk, datorutrustning, larm och övervaktning. Försäljning av erforderligt material och produkter för att utföra ovan nämnda områden. Försäljning gentemot såväl industri som privatpersoner och grossister.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag van den Bosch, Josef Mattias som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Van Den Bosch Service har 720621-XXXX som sitt organisationsnummer.