J.H.S Hantverks Service

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Härryda och J.H.S Hantverks Service är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och J.H.S Hantverks Service är ett av dem. Statusen för J.H.S Hantverks Service är att Bolaget är aktivt.

J.H.S Hantverks Service är ett Enskild firma och skapades 2007-03-01. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Härryda där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som J.H.S Hantverks Service ska trivas.

J.H.S Hantverks Service är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-08. I Härryda så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Svets, montage och snickeri.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att J.H.S Hantverks Service är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-08.

Idag är J.H.S Hantverks Service och det finns flera verksamheter som är det idag i Härryda.

Vill man komma i kontakt med J.H.S Hantverks Service så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0301-32175.

.

De som är på något sätt har med J.H.S Hantverks Service är Olausson, Bengt Jörgen som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

J.H.S Hantverks Service har 741007-XXXX som sitt organisationsnummer.