Bostadsrättsföreningen Önneröds By Eken 1

Västra Götalands län

Information

Bostadsrättsföreningen Önneröds By Eken 1 är en verksamhet som finns i Härryda. I Bostadsrättsföreningen Önneröds By Eken 1 finns det lite olika personer som är förknippade och det är Aitman, Viktor Vihtori som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungman, Patrik Karl-Gunnar Johan som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Siv Irene som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Svens, Erik Patrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Östman, Jonas Olof som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäckegren, Inga Margareta som är född 1959 och har titeln SuppleantWismén, Gunnel Vera Kerstin som är född 1951 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Önneröds By Eken 1 så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Önneröds By Eken 1 på telefon .

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter och lokaler under nyttjanderätt och utan tidsbegränsning. Upplåtelse får även omfatta mark som ligger i anslutning till föreningens hus, om marken skall användas som komplement till bostadslägenhet eller lokal. Bostadsrätt är den rätt i föreningen som en medlem har på grund av upplåtelsen. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Idag är Bostadsrättsföreningen Önneröds By Eken 1 av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Önneröds By Eken 1 är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Härryda arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Önneröds By Eken 1 innehar ej F-skattsedel och Bostadsrättsföreningen Önneröds By Eken 1 är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Önneröds By Eken 1 så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Aitman, Viktor Vihtori -Nilsson, Siv Irene -Svens, Erik Patrik Firman tecknas av en av -Aitman, Viktor Vihtori -Nilsson, Siv Irene -Svens, Erik Patrik i förening med en av -ledamöterna

Bostadsrättsföreningen Önneröds By Eken 1 har 769603-5083 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.