Erik Lindälv IT

Västra Götalands län

Information

800305-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Erik Lindälv IT. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Erik Lindälv IT är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Härryda som är den kommunen som Erik Lindälv IT finns i.

Erik Lindälv IT har varit registrerat sedan 1998-05-08 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Erik Lindälv IT så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Erik Lindälv IT är och det finns flera verksamheter i Härryda som också är .

Firmatecknare för Erik Lindälv IT är följande:

Vill ni komma i kontakt med Erik Lindälv IT så kan ni göra det på telefon genom 031-278816 eller genom brev på följande adress:

Utveckling av IT-system.

Det finns olika personer som har en koppling med Erik Lindälv IT och det är Lindälv, Erik Johan som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,