HANDELSBOLAGET RYAHEDS MINK, ULRIKZ & CO

Västra Götalands län

Information

916554-9792 är organisationsnummer för företaget HANDELSBOLAGET RYAHEDS MINK, ULRIKZ & CO. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HANDELSBOLAGET RYAHEDS MINK, ULRIKZ & CO är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Härryda som är den kommunen som HANDELSBOLAGET RYAHEDS MINK, ULRIKZ & CO finns i.

HANDELSBOLAGET RYAHEDS MINK, ULRIKZ & CO har varit registrerat sedan 1980-08-25 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för HANDELSBOLAGET RYAHEDS MINK, ULRIKZ & CO så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1981-01-01.

HANDELSBOLAGET RYAHEDS MINK, ULRIKZ & CO är och det finns flera bolag i Härryda som också är .

Firmatecknare för HANDELSBOLAGET RYAHEDS MINK, ULRIKZ & CO är följande:
Firman tecknas ensam av -bolagsmannen

Vill ni komma i kontakt med HANDELSBOLAGET RYAHEDS MINK, ULRIKZ & CO så kan ni göra det på telefon genom 031-995224 eller genom brev på följande adress:
Härrydav. 210, 438 92, Härryda

Pälsdjursuppfödning och handel med skinn samt skogsbruksrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med HANDELSBOLAGET RYAHEDS MINK, ULRIKZ & CO och det är Ulrikz, Bo Göran Lennart som är född 1948 och har titeln Bolagsman,