Handelsbolaget Sture Johnsson

Västra Götalands län

Information

Handelsbolaget Sture Johnsson hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Härryda som är den kommunen där Handelsbolaget Sture Johnsson finns. I Härryda så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Handelsbolaget Sture Johnsson tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Handelsbolaget Sture Johnsson har haft sedan 1995-01-01. Handelsbolaget Sture Johnsson har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Handelsbolaget Sture Johnsson så kan ni göra det genom att skicka er post till Plommonv. 33, 435 43, Pixbo men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-506231.

Härryda arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Handelsbolaget Sture Johnsson har idag 916559-6017 som sitt organisationummer.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG är den som för stunden ansvarar för Handelsbolaget Sture Johnsson

Elinstallation och därmed förenlig verksamhet. Förebyggande och avhjälpande underhållsarbete på fastigheter.

I Handelsbolaget Sture Johnsson så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jonsson, Kurt Valter som är född 1941 och har titeln Bolagsman, Jonsson, Sture Göran som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .