CK GRAVYR HANDELSBOLAG

Västra Götalands län

Information

CK GRAVYR HANDELSBOLAG hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Härryda som är den kommunen där CK GRAVYR HANDELSBOLAG finns. I Härryda så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. CK GRAVYR HANDELSBOLAG tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket CK GRAVYR HANDELSBOLAG har haft sedan 1995-01-01. CK GRAVYR HANDELSBOLAG har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till CK GRAVYR HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Hökhultsv. 33, 441 96, Alingsås men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 010-2348607.

Härryda arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

CK GRAVYR HANDELSBOLAG har idag 916835-7946 som sitt organisationummer.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG är den som för stunden ansvarar för CK GRAVYR HANDELSBOLAG

Tillverkning och gravyr av skyltar

I CK GRAVYR HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är KLEMENTSSON, JAN SIWERT som är född 1941 och har titeln Bolagsman, KLEMENTSSON, LISBETH CARINA som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .