BARNMEDIA HANDELSBOLAG

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Härryda och BARNMEDIA HANDELSBOLAG är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och BARNMEDIA HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för BARNMEDIA HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

BARNMEDIA HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1991-06-10. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Härryda där bolaget finns i jobbar för att bolag som BARNMEDIA HANDELSBOLAG ska trivas.

BARNMEDIA HANDELSBOLAG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Härryda så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av barnkassetter video till leksaks- handeln

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BARNMEDIA HANDELSBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är BARNMEDIA HANDELSBOLAG och det finns flera bolag som är det idag i Härryda.

Vill man komma i kontakt med BARNMEDIA HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-885390.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med BARNMEDIA HANDELSBOLAG är Davidsson, Birgitta Marianne som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Davidsson, Bo Inge Lennart som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Musikservice i Mölnlycke AB som är född och har titeln Bolagsman, .

BARNMEDIA HANDELSBOLAG har 916846-7547 som sitt organisationsnummer.