B & W FASTIGHETSBYRÅ HANDELSBOLAG

Västra Götalands län

Information

916850-5544 är organisationsnummer för verksamheten B & W FASTIGHETSBYRÅ HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som B & W FASTIGHETSBYRÅ HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Härryda som är den kommunen som B & W FASTIGHETSBYRÅ HANDELSBOLAG finns i.

B & W FASTIGHETSBYRÅ HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1993-04-20 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan -0001-11-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för B & W FASTIGHETSBYRÅ HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

B & W FASTIGHETSBYRÅ HANDELSBOLAG är och det finns flera verksamheter i Härryda som också är .

Firmatecknare för B & W FASTIGHETSBYRÅ HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

Vill ni komma i kontakt med B & W FASTIGHETSBYRÅ HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 031-175055 eller genom brev på följande adress:
Hultet Nordhult, 430 64, Hällingsjö

Fastighetsmäkleri, handel, värdering och besiktning av fastigheter

Det finns olika personer som har en koppling med B & W FASTIGHETSBYRÅ HANDELSBOLAG och det är Berntsson, Bert Göran Henry som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Wenderyd, Jan Roger som är född 1955 och har titeln Bolagsman,