ALLPE HANDELSBOLAG

Västra Götalands län

Information

916852-5591 är organisationsnummer för verksamheten ALLPE HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ALLPE HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Härryda som är den kommunen som ALLPE HANDELSBOLAG finns i.

ALLPE HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1994-07-07 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ALLPE HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

ALLPE HANDELSBOLAG är och det finns flera verksamheter i Härryda som också är .

Firmatecknare för ALLPE HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

Vill ni komma i kontakt med ALLPE HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 031-882825 eller genom brev på följande adress:
Gnejsv. 3 A, 435 41, Mölnlycke

Tjänster inom administration och ekonomi, system- och adb-utveckling

Det finns olika personer som har en koppling med ALLPE HANDELSBOLAG och det är ANDERSSON, CARL PETER CHRISTIAN som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Andersson, Erik Gösta Allan som är född 1937 och har titeln Bolagsman,