Lorensbergs Byggservice Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Lorensbergs Byggservice Handelsbolag är en verksamhet som finns i Härryda. I Lorensbergs Byggservice Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Brandin, Jan Niclas som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Olsson, Stefan Mikael som är född 1973 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lorensbergs Byggservice Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lorensbergs Byggservice Handelsbolag på telefon 070-6454620.

Bygg och fastighetsservice.

Idag är Lorensbergs Byggservice Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Lorensbergs Byggservice Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Härryda arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lorensbergs Byggservice Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Lorensbergs Byggservice Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lorensbergs Byggservice Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Lorensbergs Byggservice Handelsbolag har 969653-6789 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.