VK-Fästteknik Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

VK-Fästteknik Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Härryda. Det är nämligen den kommunen som VK-Fästteknik Kommanditbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

VK-Fästteknik Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-05-02.

VK-Fästteknik Kommanditbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2004-08-26. Men sedan 2000-06-01 så har VK-Fästteknik Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Torvladev. 14, 438 35, Landvetter. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på VK-Fästteknik Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7550856.

Härryda arbetar för att verksamheter som VK-Fästteknik Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för VK-Fästteknik Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Försäljning av skruvar och byggmaterial, byggnation av småhus.

Firmatecknare för VK-Fästteknik Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till VK-Fästteknik Kommanditbolag och det är följande personer, Engstrand, Karl Bertil Olof som är född 1958 och har titeln Komplementär, Burman, Curt Jörgen Mikael som är född 1983 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för VK-Fästteknik Kommanditbolag är 969667-9688.