Handelsbolag Johans's Krog Said

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Härryda och Handelsbolag Johans's Krog Said är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Handelsbolag Johans's Krog Said är ett av dem. Statusen för Handelsbolag Johans's Krog Said är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolag Johans's Krog Said är ett Handelsbolag och skapades 2000-07-05. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Härryda där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Handelsbolag Johans's Krog Said ska trivas.

Handelsbolag Johans's Krog Said är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-02-16. I Härryda så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Restaurant- Bar- Pizzeria

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolag Johans's Krog Said är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-31.

Idag är Handelsbolag Johans's Krog Said och det finns flera verksamheter som är det idag i Härryda.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolag Johans's Krog Said så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-550503.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Handelsbolag Johans's Krog Said är Baghbani Hossein Zadeh, Said som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Rezai, Ali Reza som är född 1958 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolag Johans's Krog Said har 969670-4635 som sitt organisationsnummer.