Edvardsson Trading Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

I Härryda finns det ett Handelsbolag som heter Edvardsson Trading Handelsbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Edvardsson Trading Handelsbolag i Västra Götalands län. Härryda är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Edvardsson Trading Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-01-16 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2001-02-08 så har Edvardsson Trading Handelsbolag varit registrerat. Idag är Edvardsson Trading Handelsbolag och det finns fler verksamheter som är det i Härryda.

Vill man komma i kontakt med Edvardsson Trading Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Lovisa Ströms v. 1, 427 38, Billdal. Vi ni istället prata med Edvardsson Trading Handelsbolag så kan ni göra det på 070-8898905.

Bolaget ska bedriva reconditionering av bilar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Edvardsson, Jan Evald som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Sjåstad Edvardsson, Lise-Lotte som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av Jan Edvardsson ensam. .

Edvardsson Trading Handelsbolag har 969673-0903 som sitt organisationsnummer.