Pixbo Vin Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Import, handel och tillverkning av livsmedel inklusive vin, honung och delikatesser samt kemiska artiklar som hygienartiklar och skönhetsmedel.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Pixbo Vin Kommanditbolag vars bolagstyp är Kommanditbolag.

I Härryda så är Pixbo Vin Kommanditbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Kommanditbolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Härryda arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Härryda och i Västra Götalands län. Redan 2003-06-30 så skapades Pixbo Vin Kommanditbolag och bolaget är har F-skattsedel Pixbo Vin Kommanditbolag har haft det sedan 2003-08-21.

Pixbo Vin Kommanditbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-08-21

969694-8174 är organisationsnummret för bolaget som finns i Härryda.

Just nu är Pixbo Vin Kommanditbolag och det finns många bolag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Pixbo Vin Kommanditbolag så går det att nå dem via telefon på 031-880818 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av komplementärerna var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Pixbo Vin Kommanditbolag är Eskilson, Eva Christina som är född 1950 och har titeln Komplementär, Eskilson, Mats Rune Gustav som är född 1948 och har titeln Komplementär, Eskilsson, Alf Robert Rikard som är född 1971 och har titeln Kommanditdelägare, Eskilsson, Jan Robert Gustav som är född 1977 och har titeln Kommanditdelägare, .