Spice Station Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

969718-9844 är organisationsnummer för företaget Spice Station Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Spice Station Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Härryda som är den kommunen som Spice Station Kommanditbolag finns i.

Spice Station Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2006-05-15 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Spice Station Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Spice Station Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Härryda som också är .

Firmatecknare för Spice Station Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Spice Station Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 031-917216 eller genom brev på följande adress:
Brattåsv. 15, 438 32, Landvetter

Restaurangverksamhet med företrädesvis avhämtning.

Det finns olika personer som har en koppling med Spice Station Kommanditbolag och det är Preenja, Sunjeev som är född 1961 och har titeln Komplementär, Preenja, Ruth Ann-Cathrin Kristina som är född 1960 och har titeln Kommanditdelägare,