S-Invest Fastighets Kommanditbolag i Stockholm

Västra Götalands län

Information

I Härryda finns det ett Kommanditbolag som heter S-Invest Fastighets Kommanditbolag i Stockholm. Det finns flera företag som liknar S-Invest Fastighets Kommanditbolag i Stockholm i Västra Götalands län. Härryda är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

S-Invest Fastighets Kommanditbolag i Stockholm är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-07-30 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2006-10-11 så har S-Invest Fastighets Kommanditbolag i Stockholm varit registrerat och sedan 2007-08-03 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är S-Invest Fastighets Kommanditbolag i Stockholm och det finns fler företag som är det i Härryda.

Vill man komma i kontakt med S-Invest Fastighets Kommanditbolag i Stockholm så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med S-Invest Fastighets Kommanditbolag i Stockholm så kan ni göra det på 031-7557300.

Äga och förvalta fastigheter.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag S-Invest Fastighets AB som är född och har titeln Komplementär, S-Invest Trading Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, .

Bolagets firma tecknas av komplementären. .

S-Invest Fastighets Kommanditbolag i Stockholm har 969722-0854 som sitt organisationsnummer.