HULAB, Georg Hulebäck

Västra Götalands län

Information

371212-XXXX är organisationsnummer för företaget HULAB, Georg Hulebäck. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HULAB, Georg Hulebäck är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Härryda som är den kommunen som HULAB, Georg Hulebäck finns i.

HULAB, Georg Hulebäck har varit registrerat sedan 1998-01-14 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för HULAB, Georg Hulebäck så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

HULAB, Georg Hulebäck är och det finns flera bolag i Härryda som också är .

Firmatecknare för HULAB, Georg Hulebäck är följande:

Vill ni komma i kontakt med HULAB, Georg Hulebäck så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Försäljnig av hemelektronikprodukter och processinstrument, utförande av service inom processinstrument jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med HULAB, Georg Hulebäck och det är Hulebäck, Rolf Georg som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma,