HANS LÄÄS ÅKERI

Västra Götalands län

Information

460610-XXXX är organisationsnummer för företaget HANS LÄÄS ÅKERI. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HANS LÄÄS ÅKERI är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Härryda som är den kommunen som HANS LÄÄS ÅKERI finns i.

HANS LÄÄS ÅKERI har varit registrerat sedan 1991-03-06 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1988-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för HANS LÄÄS ÅKERI så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

HANS LÄÄS ÅKERI är och det finns flera bolag i Härryda som också är .

Firmatecknare för HANS LÄÄS ÅKERI är följande:

Vill ni komma i kontakt med HANS LÄÄS ÅKERI så kan ni göra det på telefon genom 070-6993746 eller genom brev på följande adress:

Åkeri

Det finns olika personer som har en koppling med HANS LÄÄS ÅKERI och det är Lääs, Hans Holger som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,