Råda Bigårdar

Västra Götalands län

Information

480629-XXXX är organisationsnummer för företaget Råda Bigårdar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Råda Bigårdar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Härryda som är den kommunen som Råda Bigårdar finns i.

Råda Bigårdar har varit registrerat sedan 1996-01-30 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Råda Bigårdar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Råda Bigårdar är och det finns flera bolag i Härryda som också är .

Firmatecknare för Råda Bigårdar är följande:

Vill ni komma i kontakt med Råda Bigårdar så kan ni göra det på telefon genom 031-883877 eller genom brev på följande adress:

Biodling och försäljning av bin och honung samt utbildningsverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Råda Bigårdar och det är Andersson, Åke Harry Egon som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,