HINDÅS MASKINSERVICE

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Härryda och HINDÅS MASKINSERVICE är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och HINDÅS MASKINSERVICE är ett av dem. Statusen för HINDÅS MASKINSERVICE är att Bolaget är aktivt.

HINDÅS MASKINSERVICE är ett Enskild firma och skapades 1983-05-09. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Härryda där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som HINDÅS MASKINSERVICE ska trivas.

HINDÅS MASKINSERVICE är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01. I Härryda så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Service på maskiner

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HINDÅS MASKINSERVICE är momsregistrerat och det har de varit sedan 1983-01-01.

Idag är HINDÅS MASKINSERVICE och det finns flera verksamheter som är det idag i Härryda.

Vill man komma i kontakt med HINDÅS MASKINSERVICE så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0301-10266.

.

De som är på något sätt har med HINDÅS MASKINSERVICE är SVENSSON, BENGT VILHELM KENNETH som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

HINDÅS MASKINSERVICE har 500929-XXXX som sitt organisationsnummer.