SANDGREN REDOVISNING

Västra Götalands län

Information

SANDGREN REDOVISNING hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Härryda som är den kommunen där SANDGREN REDOVISNING finns. I Härryda så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. SANDGREN REDOVISNING tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket SANDGREN REDOVISNING har haft sedan 1994-01-01. SANDGREN REDOVISNING har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till SANDGREN REDOVISNING så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0301-44925.

Härryda arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

SANDGREN REDOVISNING har idag 530126-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för SANDGREN REDOVISNING

Redovisning samt ekonomisk rådgivning

I SANDGREN REDOVISNING så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sandgren, Mats Johan som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .