Sorbinco Maskin Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Härryda och Sorbinco Maskin Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Sorbinco Maskin Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sorbinco Maskin Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sorbinco Maskin Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1934-03-28. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Härryda där företaget finns i jobbar för att företag som Sorbinco Maskin Aktiebolag ska trivas.

Sorbinco Maskin Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Härryda så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är utveckling och projektering av maskiner inom hygienartikelproduktion, uthyrning och försäljning av dylik utrustning, äga och förvalta fast och övrig lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sorbinco Maskin Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Sorbinco Maskin Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Härryda.

Vill man komma i kontakt med Sorbinco Maskin Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-880540.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Sorbinco Maskin Aktiebolag är Karlsten, Dan Lukas som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsten, Karl Andreas som är född 1976 och har titeln Suppleant, Hilmersson, Tom Bert Roger som är född 1948 och har titeln Revisor, Acrevi Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Sorbinco Maskin Aktiebolag har 556032-9798 som sitt organisationsnummer.