Fastighets Aktiebolaget Långenäs

Västra Götalands län

Information

Fastighets Aktiebolaget Långenäs är ett av många bolag som finns i Härryda. Det är nämligen den kommunen som Fastighets Aktiebolaget Långenäs finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fastighets Aktiebolaget Långenäs är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

Fastighets Aktiebolaget Långenäs som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1963-09-04. Men sedan 1997-01-01 så har Fastighets Aktiebolaget Långenäs varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Boråsv. 5, 435 33, Mölnlycke. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fastighets Aktiebolaget Långenäs så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-881675.

Härryda arbetar för att bolag som Fastighets Aktiebolaget Långenäs ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fastighets Aktiebolaget Långenäs. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fastighets Aktiebolaget Långenäs är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fastighets Aktiebolaget Långenäs och det är följande personer, Kidmark, Solveig Marianne som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kidmark, Ingela Birgitta som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Kidmark, Ulf Ragnar som är född 1966 och har titeln Suppleant, Krook, Per Anders som är född 1964 och har titeln Suppleant, Söderström, Erik Gustaf som är född 1946 och har titeln Revisor, Jansson, Karl Sonny som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant.Söderströms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Revisionsbolaget i Gävle AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fastighets Aktiebolaget Långenäs är 556088-9361.