Fredrikssons Måleri i Mölnlycke Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556102-2467 är organisationsnummer för företaget Fredrikssons Måleri i Mölnlycke Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fredrikssons Måleri i Mölnlycke Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Härryda som är den kommunen som Fredrikssons Måleri i Mölnlycke Aktiebolag finns i.

Fredrikssons Måleri i Mölnlycke Aktiebolag har varit registrerat sedan 1966-01-31 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fredrikssons Måleri i Mölnlycke Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Fredrikssons Måleri i Mölnlycke Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Härryda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fredrikssons Måleri i Mölnlycke Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Fredrikssons Måleri i Mölnlycke Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5817693 eller genom brev på följande adress:
Hårskerödsv. 71, 435 42, Mölnlycke

Bolaget skall bedriva verksamhet är att bedriva reklam distribution jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fredrikssons Måleri i Mölnlycke Aktiebolag och det är Andersson, Stig Ingemar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ulla-Maija som är född 1949 och har titeln Suppleant, Mattsson, Roger Gösta Martin som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,