Ingelse Maskin Aktiebolag (Sågen Tullebo)

Västra Götalands län

Information

Ingelse Maskin Aktiebolag (Sågen Tullebo) hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Härryda som är den kommunen där Ingelse Maskin Aktiebolag (Sågen Tullebo) finns. I Härryda så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ingelse Maskin Aktiebolag (Sågen Tullebo) tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Ingelse Maskin Aktiebolag (Sågen Tullebo) har haft sedan 1994-01-01. Ingelse Maskin Aktiebolag (Sågen Tullebo) har funnits sedan och 1971-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ingelse Maskin Aktiebolag (Sågen Tullebo) så kan ni göra det genom att skicka er post till Ingelse Sjöv. 2, 430 63, Hindås men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3102880.

Härryda arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Ingelse Maskin Aktiebolag (Sågen Tullebo) Privat, ej börsnoterat.

Ingelse Maskin Aktiebolag (Sågen Tullebo) har idag 556134-6106 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Ingelse Maskin Aktiebolag (Sågen Tullebo)

Bolaget skall bedriva handel med skog och skogsprodukter jämte därmed förenlig verksamhet samt åkeriverksamhet, uthyrning av entreprenadmaskiner och segelflygplan samt handel med fastigheter och värdepapper.

I Ingelse Maskin Aktiebolag (Sågen Tullebo) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundberg, Tore Evald som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Eivor Anita som är född 1937 och har titeln Suppleant, Riis-Björnstad, Aase Ulrika som är född 1959 och har titeln Revisor, AARB Revision AB som är född och har titeln Revisor, .