Aktiebolaget Curt Waller

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall utföra administrativ konsultverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Curt Waller vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Härryda så är Aktiebolaget Curt Waller ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Härryda arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Härryda och i Västra Götalands län. Redan 1971-09-27 så skapades Aktiebolaget Curt Waller och bolaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Curt Waller har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Curt Waller är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556151-2905 är organisationsnummret för bolaget som finns i Härryda.

Just nu är Aktiebolaget Curt Waller Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Curt Waller så går det att nå dem via telefon på 08-59034063 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Curt Waller är Waller, Thor Curt Gunno G:son som är född 1944 och har titeln VD, Waller, Thor Curt Gunno G:son som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Waller, Christoffer Anders C:son som är född 1981 och har titeln Suppleant, Baker Tilly Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, Målqvist, Mats Göran som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Baker Tilly Stockholm AB som är född och har titeln Revisor.