Mölnlycke Energi & Miljö Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Härryda finns det ett Aktiebolag som heter Mölnlycke Energi & Miljö Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Mölnlycke Energi & Miljö Aktiebolag i Västra Götalands län. Härryda är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Mölnlycke Energi & Miljö Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1972-12-07 så har Mölnlycke Energi & Miljö Aktiebolag varit registrerat och sedan 1972-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Mölnlycke Energi & Miljö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Härryda.

Vill man komma i kontakt med Mölnlycke Energi & Miljö Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Bäckv. 20 C, 435 35, Mölnlycke. Vi ni istället prata med Mölnlycke Energi & Miljö Aktiebolag så kan ni göra det på 031-884700.

Bolaget skall bedriva verksamhet med produktion av energi, försäljning och montering av energibesparande och miljöförbättrande utrustning samt uthyrning av elektrisk utrustning. Bolaget bedriver även detaljhandel inom textil jämte härmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Odmyr, Håkan Lennart som är född 1945 och har titeln VD, Odmyr, Håkan Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Jeanson, Åsa Maria som är född 1963 och har titeln Revisor, Holm, Hans Ivar som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Adact Revisorer & Konsulter AB som är född och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. .

Mölnlycke Energi & Miljö Aktiebolag har 556173-2776 som sitt organisationsnummer.