Fraktkedjan Åkeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Fraktkedjan Åkeri Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Härryda som är den kommunen där Fraktkedjan Åkeri Aktiebolag finns. I Härryda så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fraktkedjan Åkeri Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Fraktkedjan Åkeri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Fraktkedjan Åkeri Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Fraktkedjan Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till FRAKTVÄGEN 2, 435 33, Mölnlycke men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-887800.

Härryda arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Fraktkedjan Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Fraktkedjan Åkeri Aktiebolag har idag 556200-4282 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Agervi, Peter Morgan -Björkholm, Börje Mikael -Vilhelmsson, Erik Östen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Fraktkedjan Åkeri Aktiebolag

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet, lager- och terminalverksamhet samt uthyrning av specialredskap och fordon, försäljning av olje- och övriga lagerprodukter allt inom åkeri- och entreprenad- branschen jämte där med förenlig verksamhet.

I Fraktkedjan Åkeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Agervi, Peter Morgan som är född 1964 och har titeln VD, Agervi, Peter Morgan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Vilhelmsson, Erik Östen som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Björkholm, Börje Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Sternlert, Ken Martin Erland som är född 1972 och har titeln Suppleant, Malm, Jan Olof som är född 1960 och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .