P.O.R. Microtrans Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Härryda och P.O.R. Microtrans Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och P.O.R. Microtrans Aktiebolag är ett av dem. Statusen för P.O.R. Microtrans Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

P.O.R. Microtrans Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1979-10-15. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Härryda där företaget finns i jobbar för att företag som P.O.R. Microtrans Aktiebolag ska trivas.

P.O.R. Microtrans Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Härryda så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva konsultationer och utvecklingsarbete inom elektroteknikområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att P.O.R. Microtrans Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1979-01-01.

Idag är P.O.R. Microtrans Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Härryda.

Vill man komma i kontakt med P.O.R. Microtrans Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0301-31100.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med P.O.R. Microtrans Aktiebolag är Risman, Per Olov Gustav som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Risman, Astrid Ingela som är född 1942 och har titeln Suppleant, Belfrage, Hans Thomas som är född 1958 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

P.O.R. Microtrans Aktiebolag har 556201-5445 som sitt organisationsnummer.