Bröderna Hasselgren Måleri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Härryda och Bröderna Hasselgren Måleri Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bröderna Hasselgren Måleri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bröderna Hasselgren Måleri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bröderna Hasselgren Måleri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1980-04-10. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Härryda där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bröderna Hasselgren Måleri Aktiebolag ska trivas.

Bröderna Hasselgren Måleri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Härryda så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva rörelse med försäljning av färgmaterial och utförande av måleriarbeten och driva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bröderna Hasselgren Måleri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Bröderna Hasselgren Måleri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Härryda.

Vill man komma i kontakt med Bröderna Hasselgren Måleri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-919352.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Bröderna Hasselgren Måleri Aktiebolag är Hasselgren, Per-Erik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Hasselgren, Tord Carl-Johan som är född 1945 och har titeln Suppleant, Larsson, Reine Sigurd som är född 1946 och har titeln Revisor, Gothia Revision i Göteborg AB som är född och har titeln Revisor, .

Bröderna Hasselgren Måleri Aktiebolag har 556204-4825 som sitt organisationsnummer.