Tribotec Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Tribotec Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Härryda här finns det många olika Aktiebolag. Tribotec Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Härryda jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Tribotec Aktiebolag är momsregistrerat sedan1987-01-01 och har organisationsnummer 556234-6089.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 031-887880 alternativt besöka eller skicka post till Tribotec Aktiebolag på följande adress Metallv. 2, 435 33, Mölnlycke.

Tribotec Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Tribotec Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Paulsson, Knut Olov som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av kemisk-tekniska produkter, äga och förvalta fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.