Gårda Stenhuggeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Gårda Stenhuggeri Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Härryda som är den kommunen där Gårda Stenhuggeri Aktiebolag finns. I Härryda så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gårda Stenhuggeri Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Gårda Stenhuggeri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Gårda Stenhuggeri Aktiebolag har funnits sedan och 1984-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Gårda Stenhuggeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Nobelplatsen 2, 416 57, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-847403.

Härryda arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Gårda Stenhuggeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Gårda Stenhuggeri Aktiebolag har idag 556235-9801 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Gårda Stenhuggeri Aktiebolag

Bolaget ska vara verksamt med stenarbeten, fotvård samt därmed förenlig verksamhet.

I Gårda Stenhuggeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Bill Morgan som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Eva Kristina som är född 1947 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Bror Kurt Donald som är född 1951 och har titeln Revisor, BREDA Affärsutveckling/Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .