Råda Konsulter Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Härryda finns det ett Aktiebolag som heter Råda Konsulter Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Råda Konsulter Aktiebolag i Västra Götalands län. Härryda är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Råda Konsulter Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1985-03-25 så har Råda Konsulter Aktiebolag varit registrerat och sedan 1985-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Råda Konsulter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Härryda.

Vill man komma i kontakt med Råda Konsulter Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kindbov. 12, 435 30, Mölnlycke. Vi ni istället prata med Råda Konsulter Aktiebolag så kan ni göra det på 031-883202.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom byggnadsbranschen och därtill angränsande område samt förvaltning, försäljning av fastighetsförnödenheter och entreprenader. Vidare skall konsultverksamhet inom frisk- och sjukvård med avseende på nutrition och därtill angränsande områden bedrivas.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Hedberg, Tomas Axel som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Philipson, Karin Henriette som är född 1953 och har titeln Suppleant, Melldén, Stig Dan Anders som är född 1948 och har titeln Revisor, Belfrage, Hans Thomas som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Råda Konsulter Aktiebolag har 556256-3626 som sitt organisationsnummer.