TIVAB Teknik i Väst Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556256-9557 är organisationsnummer för bolaget TIVAB Teknik i Väst Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TIVAB Teknik i Väst Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Härryda som är den kommunen som TIVAB Teknik i Väst Aktiebolag finns i.

TIVAB Teknik i Väst Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-02-25 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för TIVAB Teknik i Väst Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

TIVAB Teknik i Väst Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Härryda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för TIVAB Teknik i Väst Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med TIVAB Teknik i Väst Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-882814 eller genom brev på följande adress:
Rörsvängen 13, 435 35, Mölnlycke

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad, handel och agentur med verkstadsprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med TIVAB Teknik i Väst Aktiebolag och det är Bäckström, Jan Mattias som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hellgren, Kaj Thomas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellgren, Lena Camilla som är född 1965 och har titeln Suppleant, Revisorsringen AB som är född och har titeln Revisor, Eriksson, Kjell Lars-Erik som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor,