Karl Tolling Konsulterande Ingenjörsbyrå Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Karl Tolling Konsulterande Ingenjörsbyrå Aktiebolag är ett företag som finns i Härryda. I Karl Tolling Konsulterande Ingenjörsbyrå Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tolling, Karl som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Tolling, Karin Annika Sussane som är född 1949 och har titeln Suppleant, Hellstrand, Leif Åke som är född 1956 och har titeln Revisor, Hellstrands Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Karl Tolling Konsulterande Ingenjörsbyrå Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Karl Tolling Konsulterande Ingenjörsbyrå Aktiebolag på telefon 031-3384849.

Bolaget skall driva konsultationsarbeten inom VVS och kylteknik, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Karl Tolling Konsulterande Ingenjörsbyrå Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Karl Tolling Konsulterande Ingenjörsbyrå Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Härryda arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Karl Tolling Konsulterande Ingenjörsbyrå Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Karl Tolling Konsulterande Ingenjörsbyrå Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Karl Tolling Konsulterande Ingenjörsbyrå Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Karl Tolling Konsulterande Ingenjörsbyrå Aktiebolag har 556277-7804 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.