Golvcentrum Steffner Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Golvcentrum Steffner Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Härryda här finns det många olika Aktiebolag. Golvcentrum Steffner Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Härryda jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Golvcentrum Steffner Aktiebolag är momsregistrerat sedan-0001-11-30 och har organisationsnummer 556278-3224.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 031-848975 alternativt besöka eller skicka post till Golvcentrum Steffner Aktiebolag på följande adress Furuhöjdsv. 4, 438 34, Landvetter.

Golvcentrum Steffner Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Golvcentrum Steffner Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Steffner, Britt-Marie som är född 1942 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel och entreprenader med golvprodukter, konsultverksamhet och utbildning avseende golvmaterial samt därmed förenlig verksamhet.