CK Trading Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556279-8800 är organisationsnummer för företaget CK Trading Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CK Trading Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Härryda som är den kommunen som CK Trading Aktiebolag finns i.

CK Trading Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-06-17 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för CK Trading Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

CK Trading Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Härryda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för CK Trading Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med CK Trading Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0340-621689 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter, konsult- och konstruktionsuppdrag inom fordonstekniska området samt uthyrning och handel med släpfordon, bilar, skepp, båtar och luftfartyg ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med CK Trading Aktiebolag och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,