Johansson & Sagman Bygg Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall utföra byggnadsentreprenader och förvaltning av fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Johansson & Sagman Bygg Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Härryda så är Johansson & Sagman Bygg Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Härryda arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Härryda och i Västra Götalands län. Redan 1987-06-26 så skapades Johansson & Sagman Bygg Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Johansson & Sagman Bygg Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Johansson & Sagman Bygg Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556299-3674 är organisationsnummret för bolaget som finns i Härryda.

Just nu är Johansson & Sagman Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Johansson & Sagman Bygg Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-880870 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Johansson & Sagman Bygg Aktiebolag är Johansson, Sten Jan-Åke som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sagman, Nils Sverker som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ann Margaret som är född 1953 och har titeln Suppleant, Sagman, Lena Margita som är född 1959 och har titeln Suppleant, Johansson, Mats Fredrik som är född 1966 och har titeln Revisor, Mölndals Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.