LASERDOME AB

Västra Götalands län

Information

LASERDOME AB är en verksamhet som finns i Härryda. I LASERDOME AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Strömberg, Lars Elof som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Strömberg, Björn Anders som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Strömberg, Lars Henrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Strömberg, Stefan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Nygren, Lars Bertil Olof som är född 1950 och har titeln Suppleant, Strömberg, Matty Irene som är född 1933 och har titeln SuppleantGårdström, Nils Gustaf Peter som är född 1953 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med LASERDOME AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå LASERDOME AB på telefon 031-883422.

Bolaget skall bedriva laserspel i speciella laserdomer, köp och försäljning av tillbehör inom samma bransch jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är LASERDOME AB av bolagstypen Aktiebolag.

LASERDOME AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Härryda arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

LASERDOME AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och LASERDOME AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LASERDOME AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanterna

LASERDOME AB har 556353-5524 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.